CIMAT

Utilaje profesionale de reglare turbo CIMAT / Utilaje profesionale de sablare MATT

Pentru cei care doresc să deschidă un atelier de reparații turbocompresoare auto, suntem partenerul ideal. Oferim suport tehnic specializat pre si after-sales, asistență în dezvoltarea afacerii și furnizăm produse de înaltă calitate, astfel încât să vă puteți construi o reputație solidă în industrie și să atrageți clienți mulțumiți.

Suntem mândri să vă informăm că suntem distribuitorul autorizat in Europa de Est al produselor CIMAT Balancing Machine – producător de maşini de echilibrat pentru turbocompresoare, cardane, rotoare electrice cu 35 de ani de experiență în domeniu.Vezi detalii pe https://turbo-balancer.com/ro/produse/

Din luna septembrie a anului 2021, punem la dispoziție o gamă completă de aparate de echilibrat ansamble centrale și calibrat turbine pentru autoturisme, autoutilitare, autocamioane, utilaje de construcții sau utilaje agricole

De 15 ani ne bucurăm de o bună reputație de inovatori și profesioniști în domeniul recondiționării turbosuflantelor în România, iar prin consultanţa oferită de experții noştrii și echipamentele de calitate furnizate, vom face ca afacerea dumneavoastră să fie un succes garantat!

În plus, vă informăm că suntem furnizor naţional de echipamente pentru finisări de suprafeţe, dealer autorizat si exclusiv al companiei MATTblast în România, oferind echipamente de sablare şi material de sablare (sticlă,metal,plastic) de productie UE – Polonia.

Suntem dedicați să dezvoltăm relații de lungă durată și de succes cu clienții și partenerii noștri. Ne concentrăm pe satisfacția dvs. și suntem gata să răspundem la nevoile și cerințele dvs. specifice.

Vă invităm să vă alăturați rețelei noastre de clienți mulțumiți și să beneficiați de expertiza noastră și de produsele noastre de calitate superioară. Contactați-ne astăzi la 0711977774 pentru a afla mai multe despre oferta noastră și pentru a stabili o colaborare profitabilă.