Coșul meu
Iași
Telefon Laborator reconditionare turbine:
Telefon Service auto:
Adresă:
București
Telefon:
Adresă:
Suceava
Telefon:
Adresă:

Termeni si conditii

Site-ul www.turbolider.ro, numit in continuare turbolider.ro, este proprietatea SC TURBO LIDER SRL, numită în continuare Turbolider, înregistrată la Registrul Comertului cu J22/1847/2015  și având CUI 35118646. Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Turbolider iși asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fară o altă notificare.

Definiții si Termeni

Turbolider - este marcă inregistrată a SC TURBO LIDER SRL, persoană juridică de nationalitate română, având sediul social în Iasi, str. Aurel Vlaicu 77, având număr de ordine în Registrul Comerțului J22/1847/2015, cod unic de înregistrare fiscală 35118646.

Vânzător – SC TURBO LIDER SRL, persoană juridică de naționalitate română, având sediul social în Iasi, str. Aurel Vlaicu 77, având număr de ordine în Registrul Comerțului J22/1847/2015, cod unic de înregistrare fiscală 35118646.

Cumpărător / Client – poate fi orice persoană fizică care are vârsta peste 16 ani sau orice persoană juridică sau obține acces la CONȚINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispoziție de către SC TURBO LIDER SRL (electronic, telefonic, etc) sau în baza unui acord de utilizare existent între SC TURBO LIDER SRL și acesta și care necesită crearea și utilizarea unui CONT.

Utilizator – orice persoană fizică înregistrată pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului și-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din secțiunea Termeni și Condiții.

Username – pseudonim prin care un anumit Utilizator/Client/Cumpărător poate adăuga Conținut pe Site. Nickname-ul este asociat informațiilor din Site ale Utilizatorului/Clientului/Cumpărătorului sub denumirea de “Nume Utilizator”.

Cont – secțiunea din Site formată dintr-o adresă de e-mail și o parolă care permite Cumpărătorului transmiterea Comenzii și care conține informații despre Client/Cumpărător și istoricul Cumpărătorului în Site (Comenzi, facturi fiscale, garanții Bunuri, etc.). Utilizatorul este responsabil și se va asigura că toate informațiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete și actualizate.

Favorite – secțiune din Cont care permite Cumpărătorului / Utilizatorului să iși creeze Liste cu bunuri pe care dorește să le urmărească în vederea unei eventuale achiziții, folosindu-se de serviciul, oferit de către Vânzător, de urmărire a Bunurilor și Serviciilor prin primirea de Comunicări Comerciale din partea acestuia.

Site – magazinul online găzduit la adresa web www.turbolider.ro si subdomeniile acestuia.

Comandă – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzator și Cumpărător prin care Cumpărătorul transmite Vânzătorului, prin intermediul Site-ului, intenția sa de a achiziționa Bunuri și Servicii de pe Site.

Bunuri și Servicii – orice produs sau serviciu, listat pe site, inclusiv Bunurile menționate în Comandă, care urmează a fi furnizate de către Vânzator, Cumpărătorului ca urmare a Contractului încheiat.

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, un număr finit de Bunuri și/sau Servicii având un stoc limitat și predefinit, pentru o perioadă limitată de timp stabilită de către Vânzător.

Contract – reprezintă contractul la distantă încheiat între Vânzător și Cumpărător, fără prezența fizică simultană a Vânzătorului și a Cumpărătorului.

Conținut

- toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
- orice informație comunicată prin orice mijloc de către un angajat/colaborator al Vânzătorului, Cumpărătorului, conform informațiilor de contactare, specificate sau nu de către acesta;

- conținutul oricărui e-mail trimis Cumpărătorilor de către Vânzător prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
- informațiile legate de Bunurile și/sau tarifele practicate de Vânzător intr-o anumită perioadă;
- informațiile legate de Bunurile și/sau Serviciile și/sau tarifele practicate de către un terț cu care Vânzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumită perioadă;
- datele referitoare la Vânzător sau alte date privilegiate ale acestuia.

Coșul meu – secțiune din Cont care permite Cumpărătorului/Utilizatorului să adauge Bunuri sau Servicii pe care dorește să le achiziționeze la momentul adaugării sau la un moment ulterior; în cazul în care Bunurile sau Serviciile nu sunt achiziționate la momentul adaugării prin efectuarea Comenzii, Cumparatorul/Utilizatorul va beneficia de serviciul oferit de către Vânzător de urmărire a Bunurilor și Serviciilor prin primirea de Comunicări Comerciale din partea acestuia.

Comunicări Comerciale – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, orice tip de mesaj trimis (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.)  conținând informații generale și tematice, informații cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achiziționat, informații cu privire la oferte sau promoții, informații referitoare la Bunuri și Servicii adăugate în secțiunea “Cont/Coșul meu” sau secțiunea  “Cont/Favorite” precum și alte comunicări comerciale cum ar fi cercetări de piață și sondaje de opinie.   

Tranzacție – încasarea sau rambursarea unei sume, rezultată din vânzarea unui Bun și/sau Serviciu de către Turbolider, Cumpărătorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de către Vânzător, indiferent de modalitatea de livrare.

Taxa de timbru verde – valoarea exprimată în lei, plătită de către Vânzător către societatea autorizată cu preluarea operațiunilor de colectare, transport și valorificare/reciclare a deșeurilor echipamentelor electrice și electronice, cum este prevăzut de legislația în vigoare.

Specificații – toate specificațiile și/sau descrierile Bunurilor și Serviciilor așa cum sunt precizate în descrierea acestora.

 

Accesul la informațiile de pe site 
Turbolider garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe site-ul www.turbolider.ro și nu ii conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Turbolider fără acordul prealabil scris al acesteia. Aveți un drept limitat, ne-exclusiv și revocabil de a crea o legatură web (link) către pagina principală a site-ului www.turbolider.ro, sau către orice altă pagină, atât timp cât nu aduce neajunsuri de orice fel pentru Turbolider sau oricăruia dintre partenerii companiei, numai după obținerea in scris a acordului. 

Comunicarea electronică 
Când vizitați www.turbolider.ro sau ne trimiteți email-uri, comunicați cu noi pe cale electronică. Sunteți de acord că toate aceste comunicări: email-uri, note, convenții, newslettere, știri, sau orice alt tip de informații pe care noi le furnizăm electronic, satisfac toate cerințele legislației naționale și europene. Acceptul dumneavoastră de a comunica cu noi pe această cale, fie ca numai primiți aceste informații sau și în cazul în care dumneavoastră ne trimiteți informații pe cale electronică, reprezintă un accept echivalent cu semnatura olografă pe orice document fizic, ca și cum aceste informații ar fi tipărite pe un suport fizic, în scris. Dumneavoastră și turbolider.ro deasemenea, sunteți de acord să respectați intocmai cele comunicate pe cale electronică, punând folosirea acestor comunicări sub incidența prezentului document numit „Termeni si condiții”. 

Comentariile și alte comunicări ale utilizatorilor 
Utilizatorii care accesează site-ul Turbolider.ro pot face comentarii la adresa lui și a produselor oferite, care pot fi publicate pe site după o aprobare prealabilă. Turbolider iși rezervă dreptul, dar nu și obligația, de a nu publica pe site comentarii cu conținut ilegal, obscen, amenințător, defăimător, care tulbură în vreun un fel viată privată a altor persoane, încalcă drepturile de proprietate intelectuală, conține viruși, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lanț, mail-uri în masă sau orice altă formă de spam. 
Turbolider nu va purta responsabilitatea și nici nu va putea fi obligată la nici un fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicări. In cazul trimiterii unor informații, altele decât cele legate de procesul de cumpăre/vânzare a unor produse, se consideră că utilizatorul conferă societății Turbolider și afiliaților/asociaților acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil și retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde în lume. 
Utilizatorul garantează că are toate drepturile asupra conținutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel încât, prin folosirea acestui conținut, să nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. Turbolider nu iși asumă nici o responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea conținutului acestor comentarii de către utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeași limitare a responsabilității ca și restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. 

Despre prețuri 
Preturile prezentate sunt cu TVA (19%). Prețul de achiziție tipărit pe factură va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vânzări în momentul confirmării comenzii ca fiind comanda fermă la adresa sales@turbolider.ro.
In ciuda eforturilor noastre, un mic număr de produse pot avea pe site preturi greșite, stabilite in mod eronat de către sistemul nostru informatic. In aceste conditii, intotdeauna se consideră pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii noștri de vânzări la adresa sales@turbolider.ro. Dacă prețul real al produsului este mai ridicat decât pretul afișat pe site, consultanții nostri de vânzări sunt indreptățiți sa vă satisfacă cererea de a va livra produsul la pretul publicat pe site, numai in masura in care vom putea face acest lucru, după cum și dumneavoastră sunteți indreptățit să refuzați comanda respectivă. In cazul in care prețul real este mai mic decât pretul publicat pe site, iar dumneavoastră ați achitat pretul în avans prin diferite metode (OP, card bancar, etc), diferența vă va fi returnată după cum se va conveni de comun acord, dar nu mai târziu de 30 de zile de la data primirii produsului. 

Linkuri catre alte site-uri, server, browser 
Site-ul www.turbolider.ro este găzduit de serverele unei terțe firme. Societatea TURBO LIDER SRL nu va putea fi făcută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site indiferent de motivele apariției lor, acestea incluzând modificări ale site-ului, setări, sau actualizări. Turbolider nu va putea fi facută răspunzătoare pentru erorile apărute datorită folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.turbolider.ro. 
TURBO LIDER SRL nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe site-ul www.turbolider.ro. 
Pentru respectivele site-uri, răspunderea integrală o poartă proprietarii site-urilor în cauză.

Termenii de utilizare a newsletter-ului 
Abonare și dezabonarea la newsletterul distribuit de site-ul www.turbolider.ro este gratuită și voluntară, și implică acceptarea următorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate și oricând vă puteți dezabona urmând instrucțiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respectă legea Comerțului Electronic în ceea ce privește comunicarea comercială ața cum este ea stipulată de legislația românească și internațională. 
Utilizarea newsletterului se face în aceleași condiții de limitare a răspunderii din punctul de vedere al conținutului, precum se autorizează și folosirea site-ului, în condițiile prevăzute în prezentul document, iar politica de confidențialitate este descrisă pe larg în secțiunea corespunzătoare pe site denumită „Confidențialitate”. Turbolider deține toate drepturile asupra conținutului newsletter-ului trimis către abonați în aceleași condiții ca și pentru informațiile publicate pe site (vezi articolele 1 si 3), în concordanță cu prevederile acestui document. 
Abonații newsletter-ului www.turbolider.ro, pot retrimite aceste comunicări comerciale și altor persoane, pe răspunderea lor, și în condițiile în care nu au modificat nici structura, nici conținutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonații newsletter-ului www.turbolider.ro mesajele comerciale, se consideră că au fost informate în prealabil de către abonați despre prevederile prezentului document. In acest context, Turbolider nu poate fi făcut răspunzător sub nici o formă de acțiunile abonaților săi. 
Turbolider iși rezervă dreptul de a restricționa accesul oricărui abonat la newsletter, după o notificare în prealabil - sau - fără o notificare în prealabil, despre această intenție, dacă Turbolider consideră că abonatul respectiv nu respectă prevederile prezentului document. 

Documente contractuale

Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vânzătorul iși derulează operațiunile comerciale.
Notificarea primită de către Cumpărător, după efectuarea Comenzii are rol de informare și nu reprezintă acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.
Pentru motive justificate, Vânzatorul iși rezervă dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor și/sau Serviciilor din Comandă. Dacă modifică cantitatea de Bunuri și/sau Servicii din Comandă va anunța Cumpărătorul la adresa de e-mail sau la numărul de telefon puse la dispoziția Vânzatorului la efectuarea Comenzii și va returna suma achitată.
Contractul se consideră încheiat între Vânzător și Cumpărător în momentul primirii de către Cumpărător de la Vânzător, prin intermediul poștei electronice și/sau SMS a notificării de expediere a Comenzii.
Documentul și informațiile puse la dispoziție de către Vânzător pe Site vor sta la baza Contractului, în completarea acestuia fiind certificatul de garanție emis de către Vânzător sau un furnizor al acestuia pentru Bunurile achiziționate.

Politica de vânzare Online

Accesul în vederea efectuării unei Comenzi îi este permis oricărui Client/Cumpărător.
Din motive justificate, TURBO LIDER SRL iși rezervă dreptul de a restricționa accesul Clientului/Cumpărătorului în vederea efectuării unei Comenzi și/sau la unele din modalitățile de plată acceptate, în cazul in care consideră că în baza conduitei sau a activității Clientului/Cumpărătorului pe Site, acțiunile acestuia ar putea prejudicia în vre-un fel TURBO LIDER SRL. In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumpărătorul se poate adresa Departamentului de Relații cu Clienții al Turbolider, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea măsurilor susmenționate.
Comunicarea cu Vânzătorul se poate realiza prin interacțiunea directă cu acesta sau prin adresele menționate la sectiunea “contact” din Site. Vânzătorul are libertatea de a gestiona informațiile primite fără a fi nevoit să aducă justificări pentru aceasta.
In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei rețele de internet, TURBO LIDER SRL iși rezervă dreptul de a cere Clienților/Cumpărătorilor introducerea manuală a codurilor de validare de tip captcha, in vederea protejării informației din cadrul Site-ului.
TURBO LIDER SRL  poate publica pe Site informații despre Bunuri și/sau promoții practicate de către acesta sau de către oricare alt terț cu care TURBO LIDER SRL are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumită perioadă de timp și în limita stocului disponibil.
Toate tarifele aferente Bunurilor și/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate în lei (RON).
In conditiile prevăzute de lege, prețul Bunurilor electronice afișat pe Site, include Taxa de timbru verde. In cazul în care Clientul/Cumpărătorul solicită detalii cu privire la suma exactă adaugată la prețul Bunului, acesta va contacta Departamentul de Relații cu Clienții/Turbolider.
In cazul plătilor online, Vânzătorul nu este/nu poate fi făcut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumpărător, incluzând, dar nelimitându-se la comisioane de conversie valutară aplicate de către banca emitentă a cardului acestuia, in cazul în care moneda de emitere a acestuia diferă de RON. Responsabilitatea pentru această acțiune o poartă numai Cumpărătorul.
Toate informațiile folosite pentru descrierea Bunurilor și/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentări multimedia / etc.), nu reprezintă o obligație contractuală din partea Vânzătorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.
După 14 (paisprezece) zile de la achiziționarea unui Bun sau Serviciu, Cumparatorului i se va solicita, opțional, înscrierea unui Review legat de Bunul sau Serviciul achiziționat. Solicitarea va fi transmisă către adresa de email inregistrată de Cumpărător în Cont, cu acordul său prealabil. In acest fel, Cumpărătorul contribuie astfel la informarea altor posibili Utilizatori/ Clienți/ Cumpărători de pe Site și se poate implica activ în dezvoltarea de noi Servicii și în detalierea cât mai completă a caracteristicilor Bunurilor.

Cesionarea si subcontractarea

Vânzătorul poate cesiona și/sau subcontracta o terță parte pentru Servicii ce țin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumpărătorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vânzătorul va fi intotdeauna responsabil față de Cumpărător pentru toate obligațiile contractuale.

Dreptul la proprietate intelectuală și industrială

Conținutul, astfel cum este definit în preambul, incluzând dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentări stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text și/sau conținut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusivă a TURBO LIDER SRL, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obținute în acest sens în mod direct sau indirect (prin licențe de utilizare și/sau publicare).
Clientului/Cumpărătorului nu îi este permisă copierea, distribuirea, publicarea, transferul către terțe părți, modificarea și/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricărui Conținut în orice alt context decât cel original intenționat de TURBO LIDER SRL, includerea oricărui Conținut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifică dreptul de autor al TURBO LIDER SRL asupra conținutului precum și participarea la transferul, vânzarea, distribuția unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afișarea Continutului, decât cu acordul scris expres al Turbolider.
Orice Conținut la care Clientul/Cumpărătorul are și/sau obține acces prin orice mijloc, se află sub incidența Documentului, în cazul în care Conținutul nu este însoțit de un acord de utilizare specific și valid încheiat între TURBO LIDER SRL si acesta, și fără nicio garanție împlicit sau expres formulată din partea TURBO LIDER SRL cu referire la acel Conținut.

Clientul/Cumpărătorul poate copia, transfera și/sau utiliza Conținut numai în scopuri personale sau non-comerciale, numai în cazul in care acestea nu intră în conflict cu prevederile Documentului.
In cazul în care TURBO LIDER SRL conferă Clientului/Cumpărătorului dreptul de a utiliza sub formă descrisă într-un acord de utilizare distinct, un anumit conținut, la care Clientul/Cumpărătorul are sau obține acces în urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor conținuturi definite în acord, numai pe perioada existenței acestuia sau acestor conținuturi pe site sau a perioadei definite în acord, conform condițiilor definite, în cazul in care acestea există și nu reprezintă un angajament contractual din partea TURBO LIDER SRL pentru respectivul Client/Cumpărător sau oricare alt terț care are/obține acces la acest conținut transferat, prin orice mijloc și care ar putea fi sau este prejudiciat în orice mod de pe urma acestui conținut, în timpul sau după expirarea acordului de utilizare.
Niciun Conținut transmis către Client /Cumpărător, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobândit de acesta prin accesare, vizitare și/sau vizualizare, nu constituie o obligație contractuală din partea TURBO LIDER SRL și/sau al angajatului/prepusului TURBO LIDER SRL care a mijlocit transferul de Conținut, în cazul în care aceasta există, față de respectivul conținut.
Este interzisă orice utilizare a Conținutului în alte scopuri decât cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care îl insotește, în cazul în care acesta există.

Orice posibilă încalcare a dreptului de proprietate intelectuală poate fi raportată la sales@turbolider.ro

 
Comanda

Clientul/Cumpărătorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adăugarea Bunurilor și/sau Serviciilor dorite în coșul de cumpărături și va finaliza Comanda prin efectuarea plății prin una dintre modalitățile indicate. Odată adăugat în coșul de cumpărături, un Bun și/sau un Serviciu este disponibil pentru achiziție în masura în care există stoc disponibil pentru acesta. Adăugarea unui Bun/Serviciu în coșul de cumpărături, în lipsa finalizării Comenzii, nu atrage după sine înregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automată a Bunului/Serviciului.
Prin finalizarea Comenzii, Cumpărătorul consimte că toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumpărare, sunt corecte, complete și adevărate la data plasării Comenzii.
Prin finalizarea Comenzii, Cumpărătorul consimte că Vânzătorul poate să îl contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vânzător, în orice situație în care este necesară contactarea Cumpărătorului.
Vânzătorul poate anula Comanda efectuată de către Cumpărător, în urma unei notificări prealabile adresate Cumpărătorului, fară nicio obligație ulterioară a vreunei părți față de cealaltă sau fară ca vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
- neacceptarea de către bancă emitentă a cardului Cumpărătorului, a tranzacției, în cazul plății online;
- invalidarea tranzactiei de către procesatorul de carduri, agreat de TURBO LIDER SRL, în cazul plății online;
- datele furnizate de către Client/Cumpărător, pe Site sunt incomplete și/sau incorecte;

Cumpărătorul are dreptul să se retragă din Contract, respectiv să returneze un Bun sau să renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fară invocarea niciunui motiv și fară a suporta alte costuri decăt cele de livrare.

Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:
– ziua în care Cumpărătorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul in care Cumpărătorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat
– ziua în care Cumpărătorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese.
In cazul în care Cumpărătorul decide să se retragă din Contract, acesta va putea completa online formularul de retur ce se regăsește la adresa de pe site-ul nostru.
In cazul în care Clientul/Cumpărătorul solicită retragerea din Contract în cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze și eventualele cadouri care au însotit produsul respectiv. 

In cazul în care Comanda este achitată, Vânzătorul va rambursa suma în maxim 14 (paisprezece) zile de la data informării Vânzătorului de către Cumpărător asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnată după cum urmează:
- pentru Comenzile achitate cu card online -> prin restituire în contul din care a fost efectuată plata sau prin emitere de voucher electronic, la alegerea Cumpărătorului;
- pentru Comenzile achitate cu ramburs/Card bancar -> prin virament bancar sau prin emitere de voucher electronic, la alegerea Cumpărătorului.

Produsele rezervate online ce au ca modalitate de livrare: "ridicarea de la punctul de lucru", dar care sunt achitate la punctul de lucru / de desfacere cu amanuntul, nu beneficiază de retur. Acestea au posibilitatea de a fi verificate și de a li se testa functionalitatea la receptie, fiind asigurată “prezența fizică simultană a profesionistului și a consumatorului”, potrivit legii.

 

Atentie: comanda trebuie finalizată de la distanță / achitată deja, ca să puteți beneficia de dreptul de retur în 14 zile calendaristice!

 

Definiția contractului de vanzare (art. 2, 5.): orice contract în temeiul căruia profesionistul transferă sau se angajează să transfere proprietatea asupra unor produse către consumator, iar consumatorul plătește sau se angajează sa plătească prețul acestora, inclusiv orice contract care are drept obiect atât produse, cât și servicii.

 

Incheierea contractului are loc în momentul emiterii facturii fiscale și nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmării automate de primire a acesteia.

 

Art. 12 mentionează că exercitarea dreptului de retragere pune capăt obligațiilor părților contractuale. Produsul returnat trebuie să fie în aceeasi stare în care a fost livrat (cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, urme de folosire excesivă și/sau intervenții neautorizate etc.

 

Prevederile OUG 34/2014 se aplică doar consumatorului definit ca orice persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite în asociatii așa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protecția consumatorilor, republicată, cu modificările și completările ulterioare.


Vânzătorul va putea amâna rambursarea sumei până la primirea Bunurilor vândute sau până la primirea unei dovezi conform careia acestea au fost expediate, în cazul in care nu s-a oferit să recupereze el însusi Bunurile (se va lua data cea mai recentă).
In cazul în care un Bun și/sau Serviciu comandat de către Cumpărător, nu poate fi livrat de către Vânzător, acesta din urmă va informa Clientul/Cumpărătorul asupra acestui fapt și va returna în contul Cumpărătorului contravaloarea Bunului și/sau Serviciului, în termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vânzătorul a luat la cunostință acest fapt sau de la data la care Cumpărătorul și-a exprimat în mod expres intenția de reziliere a Contractului.

Informații cu privire la caracteristicile produsului sunt disponibile pe paginile produselor de pe Site-ul nostru. Din punct de vedere legal, conținutul Site-ului nu reprezintă o propunere pentru un contract de cumpărare, ci o prezentare a ofertelor noastre. Prin urmare, dacă plasați comanda prin intermediul Site-ului nostru, comanda dvs. constituie o ofertă de cumpărare a unui produs listat pe acest Site. Comanda dvs. este urmată de acceptarea noastră, conform celor descrise în continuare.

Comanda poate fi plasată numai prin intermediul Site-ului nostru. Pentru a face acest lucru, veți parcurge un proces simplu, la sfarșitul căruia veți confirma comanda apăsând butonul "finalizează comanda". Butonul va indica în mod clar că plasarea comenzii implică obligația Dvs. de plată. Inainte de confirmarea comenzii, sunteți intotdeauna informat cu privire la prețul total care trebuie plătit și veți avea întotdeauna posibilitatea de a verifica și eventual de a corecta comanda.

Dupa plasarea unei comenzi, veți primi un e-mail prin care confirmăm primirea și înregistrarea comenzii dvs. ("Confirmare Comandă "). Acest lucru nu inseamnă că această comandă a fost acceptată. Astfel cum a fost stabilit mai sus, comanda Dvs. constituie o ofertă de cumparare efectuată de dvs. a unui produs listat pe Site-ul nostru. Toate comenzile sunt supuse acceptării de către noi. Contractul dintre Dvs. și noi va fi format numai după acceptarea de către noi a comenzii dvs. Contractul se va referi doar la acele produse pentru care am acceptat comanda plasată de catre Dvs, urmând a vă transmite o confirmare de acceptare a comenzii printr-un e-mail prin care vă informăm ca produsul a fost expediat ("Comanda Expediată"). In cazul în care nu putem onora un contract din cauza stocului insuficient de produse, eroare tehnică ori neconformități constatate în momentul procesului de expediere, vă vom informa cu privire la aceasta situatie și vom rambursa sumele plătite de către Dvs. pentru aceste produse, dacă este cazul, în conformitate cu dispozițiile de rambursare din secțiunea referitoare la drepturile Dvs. statutare de retragere prevăzute în aceste Condiții de Furnizare, în decurs de cel mult 7 zile de la data la care ne-ați comunicat decizia Dvs. de terminare a contractului.

BUNURI/SERVICII pentru care nu se asigură dreptul de retragere

Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract următoarele:

 • contractele de prestari de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al Cumpărătorului și după ce acesta a confirmat că a luat cunoștință de faptul că iși va pierde dreptul la retragere după executarea completă a Contractului de către Vânzător;
 • furnizarea de Bunuri si/sau servicii al caror preț depinde de fluctuațiile de pe piața financiară pe care Vânzătorul nu le poate controla și care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;
 • furnizarea de Bunuri după specificațiile prezentate de Cumpărător sau personalizate în mod clar;
 • furnizarea de Bunuri care sunt susceptibile a se deteriora rapid;
 • furnizarea de Bunuri sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sănătății sau din motive de igienă și care au fost desigilate de Cumpărător;
 • furnizarea de Bunuri care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;
 • furnizarea de înregistrari audio sau video sigilate sau de programe informatice sigilate care au fost desigilate după livrare.

 

Confidențialitate

 • TURBO LIDER SRL va păstra confidențialitatea informațiilor de orice natură pe care le furnizați. Dezvăluirea informațiilor furnizate se va putea face doar în condițiile mentionate în prezentul Document.
 • Nici o declaratie publică, promovare, comunicat de presă sau orice alt mod de dezvaluire către terțe părți nu va fi facută de Cumpărător/Client cu privire la Comanda/Contract fără consimțământul prealabil scris al Vânzătorului.
 • Prin transmiterea de informații sau materiale prin intermediul acestui site, oferiți Vânzătorului acces nerestricționat și irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afișa, modifica, transmite și distribui aceste materiale sau informații. Sunteți, de asemenea, de acord ca Vânzătorul să poată utiliza liber, în interes propriu, aceste informații, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ați trimis prin intermediul Site-ului. TURBO LIDER SRL nu va constitui subiect de obligații referitoare la confidențialitatea informațiilor trimise, dacă legislatia în vigoare nu prevede alte specificări în acest sens.

 

Comunicări Comerciale

Cumpărătorul/Utilizatorul iși poate modifica în orice moment opțiunea cu privire la acordul dat Vânzătorului pentru Comunicările Comerciale, conținând informații generale și tematice inclusiv informații cu privire la oferte sau promoții, în orice moment, după cum urmează:

 • prin modificarea setărilor din Cont la secțiunea “Abonările mele”.
 • prin accesarea link-ului de dezabonare afișat în Comunicările Comerciale primite de la Vânzător sau
 • prin contactarea Vânzătorului.

 

Renunțarea la primirea Comunicărilor Comerciale nu implică renunțarea la acceptul dat pentru prezentul Document.

Tipuri de comunicări comerciale:

După adăugarea de Bunuri în secțiunea din Cont "Coșul meu”, Vânzătorul va transmite Cumpărătorului/Utilizatorului Comunicări Comerciale cu privire:

•    la modificarea prețului Bunurilor sau Serviciilor adăugate în secțiunea “Coșul meu”,

•    la recomandări de Bunuri similare cu cele adăugate în secțiunea “Coșul meu”,

•    la existența Bunurilor în secțiunea “Coșul meu” și

•    disponibilitate stoc Bunuri.

 

După adăugarea de Bunuri în secțiunea din Cont "Favorite”, Vânzătorul va transmite Cumpărătorului/Utilizatorului Comunicări Comerciale cu privire:

•    la modificarea prețului Bunurilor sau Serviciilor adăugate în secțiunea “Favorite”,

•    la recomandări de Bunuri sau Servicii similar cu cele adăugate în secțiunea “Favorite”,

•    disponibilitate stoc Bunuri.

 

În urma achiziționării unui Bun, Vânzătorul va transmite Cumpărătorului/Utilizatorului Comunicări Comerciale cu privire la:

 • sugestii de Bunuri sau Servicii recomandate a fi utilizate impreună cu Bunul sau Serviciul achiziționat
 • Clientul/Utilizatorul se poate dezabona, în orice moment, de la Comunicările Comerciale menționate la punctul de mai sus prin accesarea link-ului de dezabonare, afișat în mesajele comerciale primite de la Vânzător sau prin contactarea Vânzătorului în acest sens.

De asemenea, pentru îmbunătățirea ofertei de Bunuri si Servicii și a experienței de cumpărare, vom folosi datele Dvs. pentru efectuarea de cercetări de piață și sondaje de opinie. Informațiile obținute în urma acestor cercetări de piață și al sondajelor de opinie, nu vor fi utilizate de noi în scopuri publicitare ci doar în cele sus-menționate. Răspunsurile Dvs. la cercetările de piață și sondajele de opinie nu vor fi asociate cu identitatea Dvs., transmise către terți și nici nu vor fi publicate. Puteți obiecta la utilizarea datelor în scopuri de cercetare de piață și sondaje de opinie în orice moment, prin accesarea link-ului de dezabonare afișat în mesaj sau prin contactarea Vânzătorului.

Facturare - Plată

 • Prețurile Bunurilor și Serviciilor afișate în cadrul site-ului www.turbolider.ro, includ T.V.A. conform legislației în vigoare.
 • Prețul, modalitatea de plată și termenul de plată sunt specificate în fiecare Comandă. Vânzătorul va emite către Cumpărător o factură pentru Bunurile și Serviciile livrate, obligația Cumpărătorului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform legislației în vigoare.
 • Vânzătorul va transmite Cumpărătorului factura aferentă Comenzii ce conține Bunuri și/sau Servicii vândute de TURBO LIDER SRL, precum şi pentru orice alte plăți aferente Comenzii, exclusiv în format electronic, prin adăugarea facturii in Contul Cumpărătorului sau prin poștă electronică, la adresa de e-mail menționată de Cumpărător în Contul său.
 • Pentru o corectă emitere a facturii aferente Comenzii, Cumpărătorului îi revin obligațiile de a-și actualiza ori de câte ori este cazul datele din Contul său și de a accesa informațiile și documentele aferente fiecarei Comenzi, existente în Cont.
 • Prin această modalitate de comunicare Cumpărătorul, accesând Contul său, va deține o evidență a facturilor emise de TURBO LIDER SRL, putând a le salva și arhiva la rândul sau în orice moment și în orice modalitate pe care o dorește.
 • Prin trimiterea Comenzii, Cumpărătorul iși exprimă acordul să primească facturile in format electronic prin adăugarea acestora de către TURBO LIDER SRL, în Contul său prin intermediul poștei electronice, la adresa de e-mail mentionată în Contul său.
 • In cazul în care aceste informații sunt indisponibile mai mult de 48 (patruzeci și opt) de ore în Cont, te rugăm să ne sesizezi acest aspect pe adresa de mail: sales@turbolider.ro.
 • Datele cardului de plată ale Clientului/Utilizatorului/Cumpărătorului nu vor fi accesibile TURBO LIDER SRL și nici nu vor fi stocate de către de TURBO LIDER SRL sau de către procesatorul de plăți integrat în Site, ci doar de către instituția de autorizare a Tranzacției sau o altă entitate autorizată să presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Clientul/ Utilizatorul/ Cumpărătorul va fi informat, anterior introducerii datelor.
 • In anumite cazuri, pentru menținerea securității Tranzacțiilor, la înregistrarea Comenzii, Cumpărătorului i se va solicita să autorizeze plata prin reintroducerea parolei aferente Contului sau utilizarea amprentei digitale in cazul terminalelor mobile care au această facilitate.
 • Din motive de securitate ce ține de Tranzacții, Clientul/ Utilizatorul/ Cumpărătorul este sfătuit să nu rămână logat pe Site și să nu seteze optiunea de logare automată pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces în cont nu este permisă și se recomandă folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex.: sa conțină cel puțin opt caractere, incluzând litere mari, litere mici, cifre și caractere speciale).

 

Livrarea bunurilor

 • Vânzătorul se obligă să livreze Bunurile în sistem de curierat door-to-door către Cumpărător.
 • Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzătoare a Bunurilor și va asigura transmiterea documentelor însoțitoare.

Produsele aflate în stoc, sunt livrate gratuit și în aceeași zi, doar in raza orașului Iași. Iar pe întreg teritoriul țării, taxa de livrare este suportată de către fiecare client în parte și coletul va ajunge la destinație, a doua zi (lucrătoare). 

Timpul tău este întotdeauna valoros, așa că ceea ce comanzi iți va fi livrat direct la ușa ta prin curier rapid oriunde în România. LIVRAREA în ACEEAȘI ZI, în raza orașului Iași! După ce ai plasat comanda până la ora 16:00 (de luni până vineri) și ai primit confirmarea că piesa solicitată este în stoc, TURBO LIDER, îți livrează comanda în aceeași zi, în raza orașului Iași și a doua zi (lucrătoare) pe întreg teritoriul țării.

Garanții

 • Toate Bunurile comercializate de către TURBO LIDER SRL, omandate de pe site, au GARANTIE de 12 LUNI fara limita in kilometri!
 • Toate Bunurile comercializate de către TURBO LIDER SRL, cu exceptia celor resigilate, beneficiază de condiții de garanție conform legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producatorilor. Bunurile sunt noi, în ambalaje originale și provin din surse autorizate de fiecare producător în parte.
 • In cazul Bunurilor vândute și livrate de TURBO LIDER SRL, certificatele de garanție fie sunt emise direct de producător, în cazul in care acesta are o rețea de service națională, fie sunt emise de către TURBO LIDER SRL ori de alți parteneri de service TURBO LIDER SRL.
 • Pentru Bunurile din Comandă, care beneficiază de garanție în baza certificatelor de garanție emise de către TURBO LIDER SRL, aceasta va transmite Cumpărătorului aceste certificate de garanție exclusiv în format electronic, prin adăugarea certificatului de garanție aferent Bunului în Contul Cumpărătorului sau prin poșta electronică, la adresa de e-mail menționată de Cumpărător în Contul său.
 • Pentru o corecta comunicare a certificatului de garanție aferent Bunului din Comandă, Cumpărătorului îi revin obligațiile de a-și actualiza ori de câte ori este cazul datele din Contul său și să acceseze informațiile și documentele aferente fiecărei Comenzi, existente în Cont.
 • Prin această modalitate de comunicare Cumpărătorul, accesând Contul său de pe www.turbolider.ro, va deține o evidență a certificatelor de garanție emise de TURBO LIDER SRL, putând a le salva și arhiva la rândul său în orice moment și în orice modalitate pe care o dorește. In cazul în care aceste informații sunt indisponibile pentru 48 (patruzeci si opt) de ore în contul de client, vă rugăm să ne sesizați acest aspect pe adresa de mail: sales@turbolider.ro.
 • In cazul certificatelor de garanție emise de producători, Bunul reclamat defect în perioada de garanție trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service menționat în certificat. Acest centru autorizat de producător va prelua intreaga responsabilitate a rezolvării garanției.
 • Lipsa certificatului de garanție a Bunului trebuie semnalată în maxim 48 (patruzeci si opt) de ore de la recepția mărfii pe adresa sales@turbolider.ro. Orice sesizare ulterioară nu va fi luată în considerare.
 • In cazul Bunurilor resigilate, certificatul de garantie este emis de către TURBO LIDER SRL, iar garanția poate să acopere o perioadă diferită față de perioada de garanție a aceluiași Bun nou, sigilat. Perioada de garanție este specificată în certificatul de garanție pentru fiecare Bun resigilat în parte. Condițiile de utilizare, manipulare și transportare a unui Bun resigilat sunt aceleași cu cele de la produsele sigilate și beneficiază de aceleași servicii dacă nu este stipulat altfel în pagina produsului.

Transferul proprietății bunurilor

Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferată la livrare, după efectuarea plății din partea Cumpărătorului, în locația indicată în Comandă (ințelegând prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscală în cazul livrărilor efectuate de personalul Vânzătorului).

Răspundere

 • Vânzătorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumpărătorul sau oricare terță parte o poate suferi, ca rezultat al indeplinirii de către Vânzător a oricărei din obligațiile sale conform Comenzii și pentru daune care rezultă din utilizarea Bunurilor și Serviciilor după livrare și în special pentru pierderea acestora.
 • Prin crearea și utilizarea Contului, Clientul / Utilizatorul/ Cumpărătorul iși asumă răspunderea pentru menținerea confidențialității datelor de Cont (user și parola) și pentru gestionarea accesării Contului și, în măsură permisă de legislația în vigoare, este responsabil de activitatea derulată prin intermediul Contului său.
 • Prin crearea Contului și/sau utilizarea Conținutului si/sau plasarea Comenzilor, Clientul / Utilizatorul/ Cumpărătorul acceptă in mod expres și fără echivoc Termenii șsi condițiile Site-ului în ultima versiune actualizată care este comunicată in cadrul Site-ului, existentă la data creării Contului și/sau utilizării conținutului și/sau la data plasării Comenzii.
 • Ulterior creării Contului utilizarea Conținutului echivalează cu acceptarea modificărilor intervenite asupra Termenilor și Conditiilor Site-ului și/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor și Condițiilor Site-ului.
 • Termenii și Condițiile Site-ului pot fi modificate oricând de către TURBO LIDER SRL, acestia fiind opozabili Clienților / Utilizatorilor/ Cumpărătorilor de la data afișării în Site.

Acceptarea Termenilor și Condițiilor Site-ului se confirmă prin bifarea checkboxului corespunzător din Site și/sau prin trimiterea Comenzii și/sau prin efectuarea unei plăți online.


Prelucrarea datelor cu caracter personal

Te rog să parcurgi Politica de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care face parte din prezentul Document.


Fololsirea Cookie-urilor

Te rog să parcurgi Politica de Cookies, care face parte din prezentul Document.


Forță majoră

 • Nici una din părți nu va fi răspunzatoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare la termen și/sau in mod corespunzător, total sau parțial este datorată unui eveniment de forță majoră. Forța majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului parților și care nu poate fi evitat.
 • Dacă în termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu incetează, fiecare parte va avea dreptul să notifice celeilalte părți incetarea de plin drept a Contractului fără ca vreuna dintre ele sa poată pretinde celeilalte alte daune-interese.

Legea aplicabilă – Jurisdicția

Prezentul Contract este supus legii române. Eventualele litigii apărute intre TURBO LIDER SRL și Clienți / Cumpărători se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești române competente din Municipiul Iași.

 
Conciliere

Dacă aveți probleme legate de o comandă care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu o persoană cu care ați interacționat, puteți lua legătura pentru o conciliere internă cu Directorul de Magazin, stabilind o dată și o oră la care să fiți contact/ă, lasând o adresă de mail și un număr de telefon. Vă mulțumim pentru ințelegere!