Coșul meu
Iași
Telefon Laborator reconditionare turbine:
Telefon Service auto:
Adresă:
București
Telefon:
Adresă:
Suceava
Telefon:
Adresă:

Laborator profesional reparatii injectoare auto

LABORATORUL DE INJECTOARE de la TURBOLIDER îți oferă servicii profesionale de verificare, diagnosticare și recondiționare a injectoarelor BOSCH, DELPHI, DENSO, SIEMENS, cu garanție de 12 luni fără limită în kilometri.

În laboratorul nostru, injectoarele sunt verificate pe standuri specializate, conform datelor tehnice specificate in fișele de testare. În urma verificării injectoarelor, se intocmesc acte de constatare pentru fiecare indicator în parte și sunt evidențiate defectele.

 

Ne poți contacta chiar acum prin:

 Telefon: 0232 944

 

Verificare - diagnosticare injectoare

Reconditionare injectoare

 

Verificare injectoare
Injector reconditionat

Sistemul rampă comună (în engleză Common rail) este un sistem de injecție directă, folosită la motoarele cu ardere internă, mai ales pentru motoarele cu aprindere prin comprimare.

Cel mai important aspect al unui motor cu sistemul rampă comună este faptul că, distribuția combustibilului la injectoare se face dintr-o conductă comună, aflată la presiune mare, către fiecare injector în parte.

Ideea de bază a sistemului este ca realizarea presiunii de injecție să se producă independent de turația motorului, astfel încât chiar și la turații mici presiunea carburantului să fie maximă în rampă comună. Presiunea de combustibil în rampă comună este controlată cu ajutorul unui senzor de presiune al rampei și a unui ventil de decompresiune. Acest ventil este conectat la rezervorul de combustibil, deoarece combustibilul comprimat poate ajunge temperaturi de până la 140 °C și ar distruge pompa de înaltă presiune.

Firmele Bosch și Denso au construit pompe de alimentare care pot realiza presiuni de până la 2000 bar. La Firma Bosch se cercetează un nou sistem Common rail, la care presiunea în rampa comună să ajungă până la 2500 bar.

Firme producătoare de sisteme cu rampă comună sunt: Bosch, Delphi, Denso, Magneti Marelli, Siemens și L'Orange (Sursa: Wikipedia).

Daca mașina ta prezintă urmatoarele simptome, adresează-te unui service auto pentru remedieri!

  • zgomot când funcționează motorul,
  • consum ridicat de combustibil,
  • nu pornește motorul sau pornește greu,
  • apariția unui fum când mașina accelerează,
  • oprirea brusca a motorului și trecerea pe regim de avarie.
Reparatii reconditionare injectoare