Creșterea constantă și rapidă a numărului de mașini, în special a celor cu motoare diesel, contribuie la creșterea poluării aerului. Se simte mai ales în orașe unde acumularea de particule solide este unul dintre factorii care creează smog. Particulele toxice absorbite de sistemul respirator sunt, de asemenea, cauza multor boli.

Citind cele de mai sus, ne dăm seama de importanţa filtrului, un dispozitiv „minunat” destinat îndepărtării particulelor de motorină sau a funinginii din gazele de eșapament ale unui motor diesel.

Funcția acestuia este de a reduce nivelul de noxe și mirosul neplăcut produs de arderea combustibilului. Întreruperea acestui proces duce la probleme în funcționarea eficientă a modulului. Într-o astfel de situație, este necesar ajutorul unui serviciu profesional.

Cel mai eficient mod de regenerare a filtrului de particule în Iași este serviciul complet, profesional și garantat oferit de Turbolider.Specialiștii supercalificați și tehnologie de ultimă oră, te vor ajuta să obții dizolvarea oricărui tip de depunere de pe filtru, totul, la costuri decente .

Datorită tehnologiei noastre, vom restabili eficiența filtrului dvs. la 99,2%, astfel încât să vă puteți bucura din nou de o mașină eficientă.

Oferim o garanție de 24 de luni pentru service, fără limită de kilometri!

Fă acum o programare la:

Telefon: 0232 944

Mobil: 0741654444

Email :info@turbolider.ro