Dragi clienți,

Pentru a asigura sănătatea și securitatea dumneavoastră, ca urmare a evoluţiei situaţiei epidemiologice şi pentru a preveni răspândirea pandemiei COVID-19, SC Turbo lider SRL activează în regim special!

Pentru a evita cât mai mult posibil, sa ne punem reciproc în pericol, conducerea SC Turbo lider SRL, a hotărât crearea a două echipe de lucru, fiecare activând a câte 14 zile. Pentru sănătatea celor din jur vă rugam să nu veniți la service dacă prezentați semne de boală sau ați călatorit recent în zone afectate.

Orarul de lucru

Orarul de lucru rămâne același, de luni pâna vineri, între orele 09.00-18.00. Plățile se pot efectua, de asemenea electronic și chiar vă încurajăm să evitați contactul cu banii cash. Noi vom încerca să limitam cât mai mult contactul cu interiorul mașinii dumneavoastră, folosind mănuși de unică folosință, peliculă pe volan și bancheta față. De asemenea, vom încerca să folosim dezinfectant cât mai des posibil.

Important!

În caz că aveți cazuri de garanție, vă anunțam că prelungim termenul de garanție cu 2 luni și posibil și mai mult, dacă va fi necesar. De aceea, vă rugăm respectuos, să vă adresați cu mașina pe garanție, doar în situații de urgență. 

Folosește platforma turbolider.ro pentru a afla despre cele mai bune servicii și pentru a comanda online produsele necesare.

 

Nu ezitați să ne contactați telefonic sau electronic pentru orice neclaritate sau defecțiune apărută!

  • 0741254444 - service auto
  • 0745484444 - laborator turbine
  • 0741654444 - laborator injectoare
  • Email: info@turbolider.ro

 Respectați cu strictețe recomandările de prevenire a pandemiei COVID-19 și #StațiAcasă !