Coșul meu
Iași
Telefon Laborator reconditionare turbine:
Telefon Service auto:
Adresă:
București
Telefon:
Adresă:
Suceava
Telefon:
Adresă:

Service Auto Profesional

Experți în turbosuflante, reparații profesionale și piese de schimb!

PESTE 10 ANI DE EXPERIENȚĂ IN DOMENIUL AUTO

Cine suntem?

Turbolider.ro –  este o companie cu  experiență vastă pe piața serviciilor auto din Republica Moldova, iar acum ne găsești și în România, cu sediile in Iași și Suceava. Datorită utilajelor performante și calificării personalului, avem toate condițiile necesare pentru recondiționarea oricărui model de turbosuflantă.

Service auto Turbolider
Service auto Turbolider

Serviciile Auto-Service:

 • Testarea tehnică planificată, schimbarea uleiului, lichidelor tehnice și a materialelor consumabile;
 • Diagnosticul computerizat și reparația aparatajului electronic;
 • Diagnosticul și reparația turbosuflantelor;
 • Curățarea filtrului de particule;
 • Diagnosticul și reparația injectoarelor;
 • Diagnosticul și reparația motoarelor;
 • Diagnosticul și schimbarea elementelor șasiului;
 • Reglarea geometriei rotilor format 3D.

 

De ce să alegi Turbolider.ro?  

O intrebare destul de bună! Cu ce suntem diferiți, ce îți putem oferi noi și de ce să ne alegi anume pe noi?


Mai jos, îți punem la dispozițtie doar câteva dintre punctele noastre forte:

 • Personal calificat – Intr-un serivice-auto este importantă pregătirea si calificarea echipei de mecanici, care contribuie direct la calitatea serviciilor oferite! Turbolider.ro dispune de un personal înalt calificat, cu o pregătire și experiență vastă in domeniul serviciilor de reparații auto si cele ale recondiționării turbosuflantelor.  Te așteptăm cu mare drag sa te convingi!
 • Transparența – Suntem intotdeauna foarte deschisi si informăm, preventiv, clienții, despre tot ceea ce trebuie să știe. Nici noua nu ne plac surprizele neplăcute, de aceea, de la bun inceput, vei cunoaște problemele autovehiculului tău, precum si costul serviciilor necesare pentru reparație. Nu percepem taxe ascunse sau lucrări suplimentare fără acordul clientului!
 • Utilajul tehnic – Orice echipă de profesioniști are nevoie de unelte specializate, de aceea Turbolider.ro, îți pune la dispoziție utilaj, echipament si instrumente doar de ultima generatie.
 • Garantăm calitatea –  Toate lucrările efectuate de noi sunt indeplinite, respectând cu strictețe cele mai inalte standarde ale calității. Turbolider.ro garantează intotdeauna calitatea serviciile executate. Suntem printre puținele companii de pe piață, care oferă termen de garanție pe o perioadă de 12 luni, fără limită în km parcurși, pentru orice turbosuflantă recondiționată!
 • Prețuri accesibile – Fiecare dintre noi, iși dorește calitate inaltă, la prețuri accesibile. Pe parcursul anilor de activitate, ne-am câștigat un renume pe piață, doar datorită calității excepționale a lucrărilor executate, păstrând, totodată nivelul scăzut al prețurilor. Astfel, absolut toate costurile lucrărilor de reparație auto sunt menținute mereu sub nivelul mediu al pieții.

Ne poți contacta chiar acum!

Mobil : 07454844440741254444

Adresa Auto-Service: Iasi, jud. Iasi, str. Aurel Vlaicu, 77

Service auto Turbolider
Service auto Turbolider
Service auto Turbolider
Service auto Turbolider