Service Iasi

Turbolider.ro –  este o companie cu  experienta de peste 5 ani pe piata serviciilor auto din Republica Moldova, iar acum ne gasiti, si in Romania, prima filiala fiind deschisa in Iasi. Datorita utilajelor performante si calificarii personalului, avem toate conditiile necesare pentru reconditionarea oricarui model de turbosuflanta.

Compania Turbolider.ro, este dealerul oficial al marcii Melett!

Auto-service_01a Auto-service_02a

Serviciile Auto-Service:

 • Testarea tehnică planificată, schimbarea uleiului, lichidelor tehnice și a materialelor consumabile;
 • Diagnosticul computerizat și reparația aparatajului electronic;
 • Diagnosticul și reparația turbosuflantelor;
 • Diagnosticul și reparația motoarelor;
 • Diagnosticul și schimbarea elementelor șasiului;
 • Reglarea geometriei rotilor format 3D.

Datele de contact MAESTRU AUTO: Telefon:  +4 0745 484 444
Adresa Auto-Service:  Iasi, jud. Iasi, str. Aurel Vlaicu, 77

01

De ce sa alegeti Turbolider.ro?
O intrebare destul de buna! Cu ce suntem diferiti, ce va putem noi oferi si de ce sa ne alegeti anume pe noi?

Mai jos, va punem la dispozitie doar cateva dintre punctele noastre forte:

 • Personal calificat – Intr-un serivice-auto este importanta pregatirea si calificarea echipei de mecanici, care contribuie direct la calitatea serviciilor oferite! Turbolider.ro dispune de un personal inalt calificat, cu o pregatire si experienta vasta in domeniul serviciilor de reparatii auto si cele ale reconditionarii turbosuflantelor.  Va asteptam cu mare drag sa va convingeti!
 • Transparenta – Suntem intotdeauna foarte deschisi si informam, preventiv, clientii, despre tot ceea ce trebuie sa stie. Nici noua nu ne plac surprizele neplacute, de aceea, de la bun inceput, veti cunoaste problemele autovehiculului Dvs, precum si costul serviciilor necesare pentru reparatie. Nu percepem taxe ascunse sau lucrari suplimentare fara acordul clientului!
 • Utilajul tehnic – Orice echipa de profesionisti are nevoie de unelte specializate, de aceea Turbolider.ro, va pune la dispozitie utilaj, echipament si instrumente doar de ultima generatie.
 • Garantam calitatea –  Toate lucrarile efectuate de noi sunt indeplinite, respectand cu strictete cele mai inalte standarde ale calitatii. Turbolider.ro garanteaza intotdeauna calitatea serviciile executate. Suntem printre putinele companii de pe piata, care ofera termen de garantie pe o perioada de 12 luni, fara limita in km parcursi, pentru orice turbosuflanta reconditionata!
 • Preturi accesibile – Fiecare dintre noi, isi doreste calitate inalta, la preturi accesibile. Pe parcursul anilor de activitate, ne-am castigat un renume pe piata, doar datorita calitatii exceptionale a lucrarilor executate, pastrand, totodata nivelul scazut al preturilor. Astfel, absolut toate costurile lucrarilor de reparatie auto sunt mentinute mereu sub nivelul mediu al pietii.

Ne puteti contacta chiar acum!